Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, municipiul Brăila a fost gazda Cupei României la box pentru tineret, competiție la care au participat cei mai buni pugiliști din țara noastră la această categorie de vârstă. CSM Suceava s-a prezentat în concurs cu doi sportivi, ambii reușind să urce la final pe podiumul de premiere. Andrei Brânzei a reușit să cucerească medalia de bronz la categoria 75 de kilograme, aceeași performanță fiind obținută și de Andrei Bratu, la categoria 80 de kilograme.

„Rezultatele sunt peste așteptări și mă bucur pentru sportivii noștri. Poate că se putea mai mult însă, mai este nevoie de muncă și noroc. Ne vom pregăti mai bine pentru Cupa României a juniorilor, care contează drept criteriu de selecție pentru Campionatul European. Speranțele noastre se leagă de Alex Magdalin, un sportiv foarte talentat și muncitor, care poate ajunge departe”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin Primăriei Suceava și Clubului Sportiv Municipal.

Alături de suceveni, fălticeneanul Eduard Mușet a urcat și el pe podiumul de premiere pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. Tânărul din Baia nu a avut adversar pe ring, el câștigând toate cele trei partide.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava