• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Școala de lupte greco-romane suceveană și-a dovedit valoarea încă o dată la Campionatul Național individual pentru juniori I, competiție care a avut loc la Craiova. Sportivii de la CSM și LPS Suceava au reușit să urce de trei ori pe podiumul de premiere și în două rânduri s-au oprit la un pas de o medalie.
Vicecampioni naționali au devenit Adrian Agache, de la CSM Suceava la categoria 74 de kilograme și Marian Hangaleț, de la LPS Suceava la categoria 50 de kilograme. Medalie de bronz a obținut Teodor Chira de la CSM Suceava la categoria 96 de kilograme. Pe locul V, în apropierea podiumului de premiere s-au clasat Ion Marian de la CSM Suceava și Ion Moisei de la LPS Suceava. De remarcat faptul că Adrian Agache este încă junior II, iar colegul său de club, Teodor Chira este în primul an la juniori I.
”Sportivii de la CSM Suceava au fost foarte aproape de titlu, dar arbitrajul a fost unul potrivnic. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat” a declarat profesorul Valerică Gherasim care împreună cu Andrei Bolohan și daniel Ciubotaru i-au antrenat pe luptătorii suceveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava