Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Școala de lupte greco-romane suceveană și-a dovedit valoarea încă o dată la Campionatul Național individual pentru juniori I, competiție care a avut loc la Craiova. Sportivii de la CSM și LPS Suceava au reușit să urce de trei ori pe podiumul de premiere și în două rânduri s-au oprit la un pas de o medalie.
Vicecampioni naționali au devenit Adrian Agache, de la CSM Suceava la categoria 74 de kilograme și Marian Hangaleț, de la LPS Suceava la categoria 50 de kilograme. Medalie de bronz a obținut Teodor Chira de la CSM Suceava la categoria 96 de kilograme. Pe locul V, în apropierea podiumului de premiere s-au clasat Ion Marian de la CSM Suceava și Ion Moisei de la LPS Suceava. De remarcat faptul că Adrian Agache este încă junior II, iar colegul său de club, Teodor Chira este în primul an la juniori I.
”Sportivii de la CSM Suceava au fost foarte aproape de titlu, dar arbitrajul a fost unul potrivnic. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat” a declarat profesorul Valerică Gherasim care împreună cu Andrei Bolohan și daniel Ciubotaru i-au antrenat pe luptătorii suceveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava