Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la o înţelegere temporară cu privire la cei şase copii ai lor, potrivit contactmusic.com.

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor merge în perioada următoare la ședințe de consiliere. Mai mult, potrivit sursei citate, Brad  a fost de acord să fie testat din nou de o posibilă dependență de droguri și alcool, chiar dacă investigația anterioară a arătat rezultate negative.

Actrița Angelina Jolie va primi custodia tuturor celor șase copii, iar Pitt va avea drept la vizite. Prima lui întrevedere cu copiii va fi, însă, supravegheată de un terapeut care va decide împrejurările în care vor avea loc vizitele ulterioare.

Niciun reprezentant al celor două vedete nu a comentat ştirile, dar Brad, în vârstă de 52 de ani, a declarat după desprăţirea de Angelina că principala sa grijă va fi de acum înainte bunăstarea copiilor săi.

Angelina Jolie a intentat divorț pe 19 septembrie, citând ‘diferențe ireconciliabile’, iar la scurt timp după, Brad Pitt a oferit publicității un comunicat în care a confirmat veștile.

El a scris, potrivit contactmusic.com: „Sunt foarte trist din cauza a tot ceea ce se întâmplă, dar tot ceea ce contează acum este bunăstarea copiilor noștri. Rog frumos presa să le ofere spațiu în aceste momente dificile.”

Actorul nu a oferit detalii privind despărțirea.

Cei doi actori s-au cunoscut în 2005, pe platoruile de filmare ale peliculei ‘Mr. & Mrs. Smith’, când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. S-au căsătorit în 2014.

Acesta va fi al treilea divorț pentru Angelina Jolie. Ea a mai fost căsătorită cu Jonny Lee Miller, din 1996 până în 1999, și cu Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003. În ceea ce-l privește pe Brad Pitt, el a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston de care a divorțat în 2005, după cinci ani de căsătorie, după ce a întâlnit-o pe Angelina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava