Concert pascal
MOPAN Suceava

Bradley Cooper şi Zoe Saldana s-au despărţit din nou şi surse din anturajul celor două vedete spun că cei doi erau prea ocupaţi cu carierele lor, pentru a avea timp de o relaţie.
Actorul din ‘Silver Linings Playbook’ şi actriţa din ‘Avatar’ – care s-au împăcat în luna septembrie, după o pauză de şase luni – au decis să se departă înainte de Crăciun, deşi plănuiseră să petreacă sărbătorile de iarnă împreună.
„Zoe plănuise să petreacă sărbătorile cu Bradley şi familia lui, în Europa. Vroiau să meargă la Paris, dar lucrurile nu au mers bine între ei. Zoe a petrecut Noaptea de Revelion cu prietenii ei, în Miami. Dacă ea era supărată că s-a despărţit de Bradley, nu a arătat.”
Surse din anturajul celor doi spun că relaţia lor s-a încheiat, din nou, pentru că amândoi sunt foarte ocupaţi cu carierele – Bradley se află în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, „Silver Linings Playbook”, şi trebuie să filmeze o serie de reclame, iar Zoe a participat recent la filmările pentru „Star Trek” şi „Blood Ties”.
Bradley Cooper, în vârstă de 37 de ani, şi Zoe Saldana, în vârstă de 34 de ani, s-au întâlnit cu ocazia filmărilor de la pelicula „The Words”, au avut o relaţie de trei luni şi s-au despărţit prima dată în martie 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava