Concert pascal
MOPAN Suceava

Bradley Cooper a renunţat complet la băutură – deci, nu mai poate vorbi limba franceză. Cu toate acestea, actorul a mărturisit că nu duce lipsa perioadei în care consuma alcool.
„Franceza mea era destul de bună când consumam alcool, dar acum nu mai beau. Franceza mea s-a îmbunătăţit pe măsură ce am îmbătrânit – cu cât devii mai relaxat şi mai împăcat cu tine, cu atât devii mai abil. Eram foarte speriat înainte de posibilitatea de face greşeli gramaticale, dar cui îi pasă dacă nu ai conjugat corect un verb dacă tu poţi comunica? Acum, totul este ceva de genul ‘La naiba cu asta’. Poţi oricând să mimezi.”, a declarat Cooper, potrivit contactmusic.com.
Faimosul actor a adăugat: „Prietenii mei spun că am un filtru verbal, dar poţi oricând să-ţi dai seama de ce simt uitându-te la faţa mea. Zach Galifianakis mereu îmi spune că, pentru un actor, am cea mai proastă ‘faţă de poker’ din lume. În viaţa reală, sunt cel mai prost actor din lume.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava