• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Se împlinește o lună de când Brigitte și Ilie Năstase și-au spus ”adio” și au semnat certificatul de divorț. Pare că bruneta și-a găsit pacea interioară, mai ales că i-a fost alături și noul iubit, Cornel Oană, în plus aceasta s-a refugiat în religie pentru a depăși momentul, potrivit click.ro.

”Astazi este o zi binecuvantată de Domnul, prin harul Domnului am terminat de citit Biblia pentru a 32-a oara și, ca de fiecare dată, mă voi ruga Domnului pentru împlinirea unei năzuințe. De această dată o voi face pentru familia mea, pentru pace și înțelegere, pentru a avea o familie în rânduială în voia Domnului și protecție în toate locurile unde Domnul a îngăduit să lucrez. Mă rog ca Domnul să facă din viața mea un lan de grâu, nu un câmp de luptă. Amin!”, le-a împărtășit Brigitte celor care o urmăresc pe pagina personală de Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-nastase-am-citit-biblia-de-32-de-ori

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava