Brio®, prima și singura platformă de teste digitale standardizate adresate elevilor români,anunță organizarea primei olimpiade digitale de matematică din țară. Organizată cu sprijinul Asociației Dedeman și susținută de Societatea de Științe Matematice, olimpiada Brio Challenge se va desfășura în perioada 16noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021 și se adresează elevilor din clasele II – XII. Olimpiada cuprinde trei probe, toate fiind susținute din fața calculatorului.

„Încercăm să venim în sprijinul tuturor actorilor implicați însistemul educațional, într-o perioadă plină de provocări, având un singur obiectiv: școala trebuie să meargă mai departe. Cred foarte tare în puterea pe care testarea o are pentru a învăța și pentru a accelera performanța elevilor și susținem acest deziderat prin organizarea primei olimpiade digitale de matematică”, spune Dragoș Iliescu, CEO, Chief Scientist și fondator Brio®.

În cadrul primei etape a olimpiadei Brio Challenge, cea de înscriere (16 noiembrie – 6 decembrie), elevii vor trebui să își creeze un cont pe www.brio.ro/challenge. Ei pot fi înscriși și de către profesori sau părinți. Odată cu înregistrarea confirmării de înscriere, elevii vor primi automat două credite gratuite, unde 1 credit = 1 test. Aceștia pot achiziționa individual extra-creditecu care pot efectua un număr suplimentar de teste, urmând săînscrie în competiție rezultatul cel mai bun. Dacă au deja un cont, pot utiliza, de asemenea, creditele aferente contului.

În cea de-a doua etapă (11– 24 ianuarie 2021)se vor califica elevii care au obținut peste 80 de puncte, urmând ca apoi să treacă printr-o nouă rundă de testare. În urma rezultatelor, în etapa finală vor trece cei mai buni zece elevi de la fiecare clasă, care au obținut cele mai bune rezultate. Finala va avea loc între 25 și 31 ianuarie și va fi supravegheată video, participanții fiind obligați să aibă activată camera laptopului sau a tabletei.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 3 februarie 2021. Vor fi acordate 12 premii pentru Campioniși 24 de premii pentru Vicecampioni, în funcție de rezultatele obținute. Premiile pentru Campioni constau în câte un iPad Appleși un abonament pe un an -Brio Unlimited-, iar cele pentru Vicecampioni oferă câștigătorilor câte o trotinetă electrică XT și un abonament pe un an – Brio Plus.

În plus, toți finaliștii vor primiun abonament Brio Start pe 6 luni, iar profesorii acestora vor primi, la rândul lor,abonamente gratuite cu care pot realiza testela clasă.

Susținătoare activă a inițiativelor din domeniul educațional, Asociația Dedeman este partenerul Brio®pentru prima olimpiadă digitală de matematică, prin care sprijinăperformanța individuală a elevilor, o forță motrice a sistemului național de educație.

În luna martie, Asociația Dedeman a susținut proiectul „School Must Go On”, prin care Brio®oferea teste gratuitetuturor elevilor și profesorilor din România.

Brio® este o platformă ed-tech de măsurare a performanței educaționale avizată de Ministerul Educației și Cercetării, iar testele sunt în totalitate bazate pe programa școlară românească și sunt realizate exclusiv de profesori români.Brio®pune la dispoziția elevilor din clasele I-XII teste standardizate de limba română și matematică, dar și teste de inteligență, de stiluri de învățare, de aptitudini vocaționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava