• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Recent, în food court Iulius Mall Suceava s-a deschis Fancy Bubbles, o locație care te invită să te răcorești în zilele toride cu un dulce fresh. Cei care își doresc un desert aparte pot savura sortimente variate de bubble waffles, cu arome și în combinații ispititoare.

Ori de câte ori îți este poftă de ceva răcoritor, Fancy Bubbles din food court Iulius Mall este locul în care vei găsi cel puțin un preparat aromat care să te îmbie. Aici poți alege delicioasele bubble waffles, proaspete și aerate, care îți răsfață simțurile cu cele mai inedite combinații. Poți opta pentru înghețată cremoasă, cu fructe, frișcă, ciocolată, biscuiți sau mini marshmallow. Iar pentru o experiență dulce desăvârșită, bubble waffles sunt servite cu topping de ciocolată, caramel sau fructe de pădure.

Pentru cei care vor să își creeze propriul desert, Fancy Bubbles le oferă prilejul de a alege waflles originale sau cu un plus de cacao, ce sortiment de înghețată preferă, dintre opțiuni variate, precum vanilie, caramel, cacao, căpșuni, pepene roșu sau bubblegum, dar și fructe și topping-uri preferate. În plus, noua locație îți propune și băuturi Ice Cooler, cu banane și căpșuni, mango și fructul pasiunii sau zmeură și coacăze negre.

Bubble waffles cu înghețată cremoasă, în food court Iulius Mall Suceava, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava