Concert pascal
MOPAN Suceava

Trupa Bucovina îşi va lansa vineri, 29 noiembrie a.c., la Suceava, ultimul material discografic intitulat „Sub stele”. Concertul va avea loc în Pub Del’Iri Suceava, începând cu ora 20:00, şi este organizat de Asociaţia Culturală Friedrich Swartz, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Suceava.

„Sub Stele”, cel de-al treilea produs discografic al trupei Bucovina, este de departe cel mai avansat din punct de vedere compoziţional, dar şi cel mai heavy album de până acum al trupei. În mod cert un album cu o pronunţată aura heavy-metal, „Sub Stele” rămane însa ancorat foarte bine în solidul background blackmetal, cu inserţii folclorice.

„Cine se aşteaptă să audă o sumedenie de instrumente populare pe acest album va fi dezamăgit. Sub Stele nu se doreşte un disc cu sound aglomerat, ci unul în care elementele folk transpar într-un mod mult mai subtil”, spun membrii acestei trupe despre noul lor album. În fapt, întreaga filosofie muzicala a trupei rămane fidelă unui naturalism, dacă se poate spune aşa, manifestat prin faptul că piesele „curg” într-un chip firesc, fără a fi alterate de temele populare pe care unii le văd imperioase.

„Când vine vorba de cântatul propriu-zis, „Sub Stele” se evidenţiază prin faptul ca refrenele şi melodia rămân în minte, si mai apoi o <bântuie>, exact ca acele teme pe care mai toţi ne trezim fluierându-le când mergem pe munte, sau când lucrăm. Albumul Sub Stele sună natural pentru că aşa şi este: o muzică ieşită din adâncul inimii, şi care tot către adâncul altor suflete este îndreptată”, mai spun membrii formaţiei.

Trupa Bucovina este formată din Florin Crivăț Țibu – chitară, Bogdan Luparu – chitară, Bogdan Vifor Mihu – tobe şi Jorge Augusto Coan – bass.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava