Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa Bucovina Pojorâta, proaspăt promovată în eşalonul second al fotbalului românesc, se află într-o perioadă în care se încearcă completarea lotului pentru abordarea noului sezon. Conducerea tehnică a formaţiei a organizat o selecţie pentru jucători sub 19 de ani, la care se preconizează că vor participa peste 20 de jucători din mai multe zone ale țării, precum Iaşi, Baia Mare, Bistrița şi din județul Suceava, mai ales din bazinul Dornelor. La finalul acestei selecții, antrenorul Dănuț Mândrilă doreşte să rețină aproximativ şase jucători sub 19 ani, pentru a nu avea probleme în campionat,  mai ales că din acest sezon echipele din eşalonul secund vor fi obligate să aibă doi jucători sub 19 ani în teren pe toată durata partidei şi nu doi sub 21 de ani, aşa cum era în sezonul trecut.

„Vom face acest trial special pentru jucătorii sub 19 ani. După cele două zile ne-am gândit să alegem în jur de şase sportivi şi astfel, încet-încet, să încercăm să definitivăm lotul. Mai mult, duminică ne-am întâlnit cu toți jucătorii din lot şi am avut discuții cu fiecare în parte, pentru a vedea care sunt intențiile lor. În perioada următoare vom rămâne cu un număr de 13 jucători, la care se vor adăuga juniorii şi jucătorii pe care ni-i dorim. Tot în aceste zile avem discuții cu doi sau trei jucători cu care sper să ajungem la o concluzie şi cu ajutorul cărora ne dorim să întărim lotul”, a declarat antrenorul echipei din Pojorâta, Dănuț Mândrilă.

Până acum, de la echipă a plecat doar fundaşul Ovidiu Alexandru Bolbos, fotbalist ce era împrumutat de la Gloria Progresul Bistrița.

Din acest sezon, pe banca echipei Bucovina Pojorâta se vor afla trei antrenori. Antrenorul Dănuț Mândrilă va colabora în staff-ul tehnic cu alți doi antrenori, mai exact, suceveanul Bogdan Grosu şi dorneanul Mihăiţă Szekely. La fel ca rapidiştii suceveni şi Bucovina Pojorâta şi-a amânat reunirea lotului, elevii antrenorului Dănuț Mândrilă urmând să înceapă pregătirea de luni, 13 iulie. După o săptămână de reacomodare la efort, Pojorâta va pleca într-un cantonament de 10 zile, într-o locație ce n-a fost stabilită, două dintre variante fiind Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei. Până la începerea noului campionat, pe 29 august, Bucovina îşi doreşte cel puțin cinci meciuri de pregătire, dar echipele din zona Moldovei sunt în situații incerte, cele mai sigure meciuri fiind până la urmă în compania celeilalte reprezentante a județului în al doilea eşalon, Rapid Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava