• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSM Bucovina Rădăuți a legat două victorii consecutive după ce în etapa a VIII-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal s-a impus pe teren propriu în fața echipei Sănătatea Darabani. Formația pregătită de Daniel Bălan a reușit să-și treacă în cont cele trei puncte puse în joc grație golurilor marcate de Macovei și Ionesi, pentru botoșăneni punctând Gheorghiciuc.
Partida dintre Bucovina Rădăuți și Sănătatea Darabani a fost una deosebit de echilibrată, gazdele reușind să destabilizeze gruparea oaspete prin două goluri înscrise în debutul celor două reprize. Deși au redus din handicap cu 15 minute înainte de final, botoșănenii nu au avut forța să egaleze, scorul final fiind 2-1.
În etapa a IX-a, CSM Bucovina Rădăuți va juca pe terenul grupării CSM Pașcani.

Rezultate consemnate în etapa a VIII-a:
Aerostar Bacău – AFC Csikszereda Miercurea Ciuc    3-0
Oțelul Galați – KSE Târgu Secuiesc    1-1
Metalosport Galați – Sporting Liești    0-11
CSM Bucovina Rădăuți – Sănătatea Darabani    2-1
AFC Hărman – CSM Roman    1-2
AFC Odorheiu Secuiesc – Avântul Valea Mărului    2-0
CSM Focșani – CSM Pașcani        2-1
Cetate Râșnov a stat în această etapă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava