Concert pascal
MOPAN Suceava

Bugs Bunny a împlinit 80 de ani. Unul dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate din toate timpurile, celebrul iepure poznaș și pus pe șotii și-a făcut debutul pe micul ecran pe 27 iulie 1940, în desenul animat “A Wild Hare”. Apoi, a apărut în serii de desene animate precum Looney Tunes şi Merrie Melodies, notează click.ro.

Bugs Bunny trebuia să se numească inițial George Washington Bunny, dar cei care l-au creat au zis că porecla de “Bugs”, în traducere “nebunatic”, i s-ar potrivi mult mai bine. Și așa i-a rămas numele. Iar azi este unul dintre cele mai cunoscute și iubite personaje de desene animate, iubit de copiii din întreaga lume. Iepuroiul este atât de iubit încât a devenit mascota celor de la Warner Brothers. Actorul Mel Blanc a fost cel care i-a ”împrumutat” vocea să timp de aproape 50 de ani. Apoi, ștafeta a fost dusă mai departe, până în zilele noastre, de Eric Bauza, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/bugs-bunny-implinit-80-de-ani-ce-nu-stiai-despre-celebrul-personaj-de-desene

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava