Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă modă, lansată de pandemie! Vedetele se tem de virusul COVID-19 și nu ies din casă fără să poarte mască, dar nu o mască fără pretenții, notează click.ro.

S-au conformat să poarte mască, de teama pandemiei de COVID-19, fiindcă în SUA situația e cea mai gravă din lume, cu 4.102.002 de cazuri și 146.198 de decese. Însă nu pot să accepte orice protecție, ca oamenii de rând. Vedetele de la Hollywood care se întreceau înainte în ținute de fițe se întrec acum să aibă cele mai sofisticate și mai scumpe măști. Julia Roberts (52 de ani) a fost surprinsă, recent, la cumpărături, în Malibu, purtând o mască personalizată, cu chipul fostului președinte Barack Obama, de 30 $. Brigitte Nielsen (57 de ani) și-a pus o mască de 500 $, ca să iasă în parc, în California. Ben Affleck (47 de ani) a ales o mască alb cu bleu, de 25 $, pentru a se asorta la ținuta sa, la plimbare în Brentwood, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: click.ro/vedete/celebritati/vedetele-de-la-hollywood-isi-acopera-fetele-cu-cele-mai-scumpe-si-extravagante#slide_11

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava