Concert pascal
MOPAN Suceava

Bukovina Vicovu de Jos s-a calificat în sferturile de finala ale Cupei României la futsal pentru echipele de juniori Under-19, după ce a câștigat și manșa retur a întâlnirii cu Korondy Corund. Trupa condusă de Cristin Burlica s-a impus pe terenul harghitenilor, cu scorul de 9-4 (3-3), prin golurile marcate de Adrian Cîrdei (3), Beniamin Boștiog (3), Ionel Cornea, Dan Schipor și Tibi Botezat. În meciul tur, Bukovina câștigase în sala din Vicovu de Jos cu scorul de 6-4.

În schimb, cealaltă echipă suceveană, CN “Nicu Gane” Fălticeni a părăsit competiția în faza optimilor de finală, după ce pierdut și manșa retur a întâlnirii cu United Galați. Echipa pregătită de Marcel Irimie a cedat, în fieful gălățenilor, cu scorul de 1-5, golul de onoare al oaspeților fiind marcat de Sergiu Sava. În tur, CN “Nicu Gane” pierduse la Fălticeni cu scorul de 3-5.

Pe lângă Bukovina Vicovu de Jos și United Galati, în sferturi au mai ajuns KSE Târgu Secuiesc, CSM Târgu Mureș, Informatica Timișoara, West Deva și Ceahlăul Piatra Neamț. Ultima calificată va fi desemnată în urma duelului dintre Clujana Cluj-Napoca și FK Odorheiu Secuiesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava