• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe 25 septembrie, în patru localităţi sucevene va fi organizată Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţii din 2015. Bursa va avea loc la Universitatea „Ştefan cel Mare”, la sediile din Fălticeni şi Câmpulung ale Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi la Casa Germană din Rădăuţi. Şefa AJOFM, Mirela Adomnicăi, a informat că, deocamdată, au fost înregistrate 93 de posturi vacante, din care 36 la Suceava, 40 la Fălticeni şi 17 la Cîmpulung.

Ea a spus că, pînă la acest moment, pentru absolvenţii de studii superioare sînt disponibile posturi de inginer proiectant în silvicultură, inginer mecanic, inginer geodez, inginer reţele electrice, inginer automatist, economist şi programator. Mirela Adomnicăi a adăugat că solicitanţii cu nivel de studii mediu sau profesional pot ocupa unul din posturile libere de operator de calculator, funcţionar de marketing, funcţionar în transporturi, electrician, vînzător, paznic sau operator la maşini cu comandă numerică. În fine, sucevenii fără nici o calificare se vor putea angaja ca asamblori de cabluri auto, femeie de serviciu ori ca muncitori necalificaţi în domenii de activitate precum fabricarea autovehiculelor de transport rutier, colectarea deşeurilor şi construcţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava