Sarbatoarea Muntelui 2019

Vineri, 20 iunie 2014, incepand cu ora 11:00, Cabinet Avocat Coltuc organizeaza o conferinta de presa menita sa dezbata problema diplomelor emise de catre Universitatea Spiru Haret si sa analizeze demersurile care se pot face pentru rezolvarea problemei absolventilor.

In cadrul conferintei, speakerii, Av. Coltuc Marius Vicentiu, titular al Cabinetului de Avocat Coltuc, Av. Budisteanu Alexandra si consilier juridic Panduroaica Alexandru, colaboratori al Cabinetului de Avocat Coltuc, vor aborda urmatoatele teme de discutie:
1.       DIPLOME SPIRU HARET NEELIBERATE – Cine este de vina?
2.       HOTARARI PROCESE DIPLOME SPIRU HARET
3.       Ghidul absolventului abuzat: recunoastere – eliberare diplome Spiru Haret
4.       Este necesar un proces colectiv pentru a rezolva aceasta problema nationala?
5.        Ce fac daca imi pierd locul de munca pentru ca nu am diploma recunoscuta sau eliberata?
Problema a fost si ramane in continuare aceea că, Ministerul Educatiei Nationale denumit pana nu de mult Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului, pana in anul 2009 nu a semnalat acest lucru zecilor de mii de studenţi care urmau cursurile formelor de invatamant ID si FR.

Fondat in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Cabinet Avocat Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Cabinet Avocat Colţuc: conferinţa de presă cu tema “Problemele studenţilor Universităţii Spiru Haret continuă în 2014”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Juridic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava