Concert pascal
MOPAN Suceava

Cabral a decis să vorbească în blog-ul său despre greutățile din viață care l-au făcut astăzi cine este, semn că uneori mentalitatea optimistă a persoanei e tot ce contează, în ciuda problemelor. Carismaticul prezentator al emisunii „Ce spun românii” a explicat cum a fost părăsit de mic de tatăl lui, în timp ce mama lui a fost o femeie simplă, fără prea multe posibilități. „De la coada vacii”, a glumit Cabral, în stilul său caracteristic, potrivit click.ro.

Doza de optimism a venit duminică, 12 decembrie, de pe blogul personal al lui Cabral, textul fiind intitulat „Hai că poți”, prezentatorul dorind să evidențieze că nu ai nevoie de prea multe în viață pentru a-ți atinge adevăratul potențial, oferindu-și propria poveste drept învățătură. În ciuda lipsurilor, Cabral Ibacka a ajuns cunoscut după ce și-a explorat o serie de talente

Cabral, este un prezentator de televiziune, actor, antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing român. Acesta a reușit și pe plan personal, căsătorindu-se cu frumoasa Andreea Ibacka, fostă Pătrașcu, alături de care are doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un băiețel care a venit de curând pe lume. făcându-l pe fericitul tătic extrem de emoționat și fericit, așa cum el singur a mărturisit.

Cabral a jucat în multe telenovele autohtone, interpretând roluri care i-au propulsat cariera, deși inițial a pornit ca prezentator, în 1998, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”.

După mai multe emisiuni TV a căror gazdă a fost între 1999 și 2000, Cabral s-a reorientat spre actorie. În anul 2005 primește cel mai remarcabil rol: Inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul Băieți buni, mai notează sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cabral-despre-greutatile-care-l-au-facut-cine-e-astazi-am-pornit-viata-parasit-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava