• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Aseară, pompierii de la Detaşamentul din Fălticeni au acţionat pentru salvarea unor cai surprinşi de creşterea debitului pîrîului Suha Mare, pe raza comunei Mălini. Caii se aflau izolaţi pe o fîşie de pămînt, între viituri cu adîncimea de jumătate de metru şi cu viteză mare, iar apele pîrîului erau în continuă creştere, astfel încît animalele erau în pericol. Comandantul intervenţiei, locotenent-colonelul Dănuţ Hladi, a luat decizia de a intra în apă pentru a ajunge pe insulă. După ce a fost asigurat, salvatorul a traversat apa şi a mînat cabalinele către un vad, pe unde acestea au traversat pe malul opus al pîrîului. De acolo, caii au fost recuperaţi de stăpîn. Misiunea pompierilor a durat cîteva zeci de minute.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava