Concert pascal
MOPAN Suceava

Călin Geambașu nu iartă și nu uită. Se pare că cea mai nouă țintă a lui Călin este chiar tatăl acestuia, Petre Geambașu. Artistul a decis să-și dea în judecată părintele și să-l implice în cadrul unui proces, potrivit click.ro.

Călin Geambașu este pus pe fapte mari și nu mai este dispus să treacă cu vederea acțiunile persoanelor care l-au rănit în trecut. Călin a dat-o în judecată pe fosta logodnică, Angelica Cadar și urmează să obțină din partea acesteia puțin peste 30.000 de lei, după ani întregi de scandal și procese. Acum a venit rândul lui Petre Geambașu să răspundă în instanță pentru acuzațiile pe care i le-a adus fiului.

Primul termen de judecată dintre Călin și Petre Geambașu a avut loc recent, însă procesul a fost amânat pentru data de 14 septembrie.

Scandalul dintre Călin Geambașu și Petre a început cu mulți ani în urmă. Călin a vorbit public despre faptul că a avut o copilărie dificilă, iar compozitorul Petre Geambașu găsea de fiecare dată modalități bizare de a-l pedepsi: îi arunca jucăriile dacă nu era cuminte, sau chiar îl punea să mănânce de pe capacul de la WC. Sătul să observe că fiul său face publice episoade din trecut, Petre Geambașu a contraatacat public cu o afirmație foarte gravă: maestrul a susținut că fiul său a dorit să-și incendieze mama, însă nu a oferit detalii suplimentare în acest sens, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/calin-geambasu-nu-iarta-si-nu-uita-640364.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava