Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandalul continuă în celebra familie de muzicieni, motivul noii dispute fiind banii. Călin Geambaşu (41 de ani) îşi acuză tatăl, pe Petre Geambaşu (74 de ani), că nu i-a achitat întreaga sumă din prestaţiile avute, preţ de şapte ani, la celebrul concurs ”Dansez pentru tine” (PRO TV), şi unde cei doi au colaborat. Călin susţine însă că tatăl lui l-a păgubit şi cu alte sume, totalul ridicându-se la peste 200.000 de euro, potrivit click.ro.

“În perioada 2007-2014 – am fost singurul neplătit la “Dansez pentru tine!”, vreme de 14 sezoane. Ca să nu mă plătească şi pe mine din ceea ce revenea trupei drept compensaţie materială, m-a aburit cu ideea că ar fi mai bine să vorbesc eu separat cu cei responsabili de plăţi şi mă plimbam cu facturi emise şi neachitate vreodată ba, mai mult, mai plăteam şi TVA la acele facturi, fiindcă legea nu era ca acum cu TVA la încasare. (…) Suma totală e de 100.000 de euro”, a povestit Călin Geambaşu reporterilor Click!.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/calin-geambasu-tata-are-sa-mi-dea-100000-eu-de-la-dansez-pentru-tine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava