Primarul comunei Vatra Moldoviţei, Virgil Saghin, candidează din partea PNL pentru cel de-al treilea mandat de primar. În cadrul unei întâlniri cu locuitorii din Vatra Moldoviţei, la care a fost prezent şi liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care va candida pentru şefia Consiliului Judeţean, Virgil Saghin şi-a făcut bilanţul celor două mandate de primar, precum şi obiectivele pentru viitorul mandat. Întâlnirea, la care au participat câteva sute de locuitori din Vatra Moldoviţei, a avut loc în căminul nou reabilitat şi modernizat din satul Paltinu. În discursul său, Virgil Saghin a ţinut să precizeze faptul „a pornit la drum” în anul 2008 alături de Gheorghe Flutur, iar acum vine din nou în faţa alegătorilor pentru a le cere votul atât pentru el cât şi pentru ca liderul PNL Suceava să ajungă din nou la conducerea Consiliului Judeţean. „Am venit în faţa dumneavoastră cu un om cu care am pornit la drum în anul 2008 şi care a ajutat comuna Vatra Moldoviţei şi a scos satul Paltinu din glod”, a spus Saghin. El a arătat că în cele două mandate de primar pe care le-a avut au fost efetuate lucrări importante pentru modernizarea drumurilor din Vatra Moldoviţei. Virgil Saghin a precizat că în momentul de faţă, 99% din reţeaua de drumuri din comună a fost modernizată, „şi nu electoral, ci în fiecare an, din 2008 şi până în prezent”.

Virgil Saghin a subliniat faptul că una dintre cele mai importante investiţii a fost asfaltarea drumurilor din satul Paltinu. „Toate drumurile făcute prin proiecte europene se datorează echipei lui Gheorghe Flutur. Şi nu putem uita acest lucru”, a declarat primarul din Vatra Moldoviţei. El a afirmat că primăria a sprijinit toate bisericile din comună, adăugând că „cel mai important lucru este că în anul 2008 a, spus că nu voi face discriminări între etnii şi culte, şi acest lucru s-a întâmplat”. Virgil Saghin a spus că investiţii importante s-au realizat şi la unităţile de învăţământ din Vatra Moldoviţei. El a amintit şi de investiţia în modernizarea căminului cultural din Paltinu, explicând că deşi această investiţie a fost aprobată în timpul Guvernului condus de Emil Boc, după preluarea guvernării de către PSD, finanţarea a fost oprită. „Acum l-am făcut pentru că v-am promis acest lucru”, a afirmat Virgil Saghin.

Primarul din Vatra Moldoviţei le-a transmis locuitorilor că este extrem de important ca votul pe care PNL îl va scoate în această comună să fie cât mai mare, astfel încât Gheorghe Flutur să obţină preşedinţia Consiliului Judeţean.

„În cei patru ani în care Gheorghe Flutur a condus Consiliului Judeţean s-au făcut extrem de multe. Au urmat apoi patru ani cu actualul preşedinte, Cătălin Nechifor, care nu a dat nimic pentru comuna noastră. Gheorghe Flutur a ajutat judeţul Suceava, comuna Vatra Moldoviţei şi sper să câştige din nou funcţia preşedinte al Consiliului Judeţean”, a afirmat primarul din Vatra Moldoviţei. Virgil Saghin a solicitat votul alegătorilor atât pentru el, cât şi pentru echipa sa, această echipă însemnând „eu şi Gheorghe Flutur”.

Prezent la întâlnirea cu locuitorii comunei, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să le mulţumească acestora pentru voturile pe care le-a primit din partea lor de-a lungul timpului. „Sunteţi inima Bucovinei, o zonă cărora noi vă datorăm foarte mult”. Gheorghe Flutur a spus că în calitate de preşedinte al CJ Suceava, prioritatea sa va fi promovarea de mari proiecte pentru crearea de noi locuri de muncă, dar şi o dezvoltare a turismului din judeţ.

Flutur a subliniat că după patru ani în care PSD a condus Consiliul Judeţean Suceava, locuitorii judeţului pot să facă o comparaţie cu ceea ce s-a făcut în perioada în care el a condus acestă instituţie. „Trebuie să judecaţi oamenii după fapte. Şi mă doare sufletul să văd lucruri începute de mine şi care au murit în ultimii patru ani. Acum venim în faţa dumneavoastră şi avem curajul să vă cerem voturile pentru că am fost alături de dumneavoastră şi la bine, şi la greu, atunci când au fost inundaţii. Acum este nevoie ca Bucovina şi zona de munte să fie mai unită pentru a da un vot celor care vor să facă treabă. Şi vă rog să ne daţi un vor pentru a ne întoarce cu fapte reale”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Căminul cultural din Paltinu neîncăpător la lansarea candidatului PNL în cursa pentru Primăria Vatra Moldoviței, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava