• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, va viza câştigarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean la alegerile locale de anul viitor. Gheorghe Flutur va fi primul pe lista de candidaţi a liberalilor la alegerile de anul viitor pentru Consiliul Judeţean Suceava, decizie luată cu unanimitate de voturi în şedinţa de sâmbătă a Colegiului Director Judeţean al PNL Suceava. Din Colegiu Director Judeţean fac parte membrii Biroului Politic Judeţean şi toţi preşedinţii şi co-preşedinţii organizaţiilor liberale din cele 114 localităţi ale judeţului. Hotărârea reprezintă practic validarea candidaturii lui Gheorghe Flutur pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, primul pe lista de candidaţi fiind şi cel care va fi propus pentru a ocupa această funcţie.
Solicitarea ca liderul PNL să deschidă lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean a fost făcută de primarii liberali prezenţi la şedinţa de sâmbătă. „Liberalii suceveni şi-au ales acum omul în spatele căruia vor să se alinieze pentru alegerile din 2016, iar acesta este Gheorghe Flutur. Alegerea lui pentru a deschide lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava la alegerile locale din anul 2016 s-a făcut cu votul unanim al membrilor Comitetului Director Judeţean, nefiind înregistrate abţineri sau voturi împotrivă”, a spus unul dintre cei prezenţi la şedinţa Colegiului Director Judeţean.

Gheorghe Flutur va fi primul pe lista PNL pentru Consiliul Judeţean Suceava şi vizează şefia instituţiei, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava