• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La finalul acestei săptămâni, Lux Divina – Centru de evenimente si conferinte Brasov , va deveni polul dansului românesc.

Clubul Prodance Studio Brașov și Federația Română de Dans Sportiv organizează pe 6-7 mai, Campionatul Național de 10 Dansuri și sub 21 de ani. Cu acest prilej se va disputa și Cupa Brașov la Dans Sportiv dar și
Campionatul de Salsa și Bachata.

Evenimentul va reuni la marginea ringului de dans și cei mai buni arbitri români ai momentului care se vor îngriji ca cei mai buni să câștige. Având în vedere numărul de competiții dar mai ales valoarea acestora se așteaptă ca numărul participanților să fie de ordinul sutelor.

Programul complet de la acest eveniment îl regăsiți pe site-ul oficial al Federației Române de Dans Sportiv, www.dancesport.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava