MOPAN Suceava

Pe parcursul săptămânii trecute, la Bacău s-a desfăşurat Campionatul Naţional de seniori tineret şi juniori. La competiţie au participat 384 sportivi (156 fete şi 228 băieti) reprezentând 53 cluburi.

CSS Suceava a participat cu o delegaţie restrânsă la concurs, doar cinci sportivi – Antonia Niţu, Mircea Nistor, Claudiu Timofte, Călin Stafie şi Sebastian Croitor. Alături de ei au participat şi Teodor Marchitan, legitimat la Steaua Bucureşti şi Ioana Năstacă, legitimată la Clubul Sportiv Universitar din Suceava, ambii pregătindu-se sub îndrumarea profesorului Cezar Moscaliuc împreuna cu colegii de la CSS.

Performanţele realizate de suceveni au fost unele de excepţie: Teodor Marchitan – a obţinut două titluri de campion naţional în probele de 100 şi 200 bras şi o medalie de argint la  50 bras categoria tineret şi s-a clasat de mai multe ori pe podiumul de premiere cu ştafeta de la Steaua Bucureşti.

Ioana Năstacă, s-a clasat a treia în proba de 1.500 liber la categoria junioare, chiar dacă este în primul an la această categorie de vârstă. Foarte aproape de podiumul de premiere au fost şi Antonia Niţu, Sebastian Croitor, iar Calin Stafie, Mircea Nistor şi Claudiu Timofte au realizat timpi foarte buni.

„Sunt încântat de modul în care s-au comportat sportivii mei şi aştept cu nerăbdare şi celelalte competiţii din această perioadă la categoriile mai mici de vârstă” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava