• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va găzdui, anul viitor, Campionatul Balcanic de Alergare Montană. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a declarat că săptămâna trecută, în acest municipiu a fost prezent președintele Federației Române de Atletism, Florea Florin. După discuții, Mihăiță Negură a spus că președintele a anunțat în mod oficial organizarea Campionatului Balcanic de Alergare Montană la Câmpulung Moldovenesc. Competiția se va desfășura în luna mai 2019, urmând ca la acest eveniment să participe sportivi din 12 țări. La întâlnirea de la Câmpulung Moldovenesc au fost prezenți consilieri locali, consilieri județeni și prof. Elena Erzilia Tîmpău.


După discuții, Elena Erzilia Țîmpău a precizat că în urma bunei organizări a celor trei Campionate Naționale de Alergare Montană și a rezultatelor obținute de sportivii campulungeni, președintele Federației Române de Atletism a revine la Câmpulung Moldovenesc cu dorința de a organiza Campionatul Balcanic de Alergare Montană de anul viitor. „În acest sens a avut loc o întâlnire cu domnul primar Mihăiță Negură și și Consiliul Local pentru discutarea unor detalii ce țin de organizare. Pe această cale mulțumesc Federației Române de Atletism, d-lui Florin Florea, domnului primar Mihăiță Negură și Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc pentru aprecierea și încrederea acordată”, a declarat Elena Erzilia Țîmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava