Concert pascal
MOPAN Suceava

PSD Suceava și-a lansat candidații pentru alegerile locale din acest an în cadrul unui eveniment organizat pe platoul Cetățenii de Scaun a lui Ștefan cel Mare. Având în vedere restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, social democrații au recurs la un format mai restrâns pentru lansarea candidaților, cu respectarea normelor de distanțare socială. În deschiderea evenimentului, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a spus că vrea să transmită un mesaj tuturor sucevenilor care îi vor susține pe candidații social democrați la funcțiile de președinte al Consiliului Județean, pentru funcțiile de primar, precum și pe candidații pentru consilieri județeni și consilieri locali. „Astăzi, dar și în perioada care urmează vom invita sucevenii ca pe 27 septembrie să vină la vot și să facem o schimbare importantă în județ. Este în primul rând o schimbare de viziune a modului de a conduce un județ. Județul Suceava a dat dovadă, sub conducerea PSD, de o bună guvernare locală, exemple fiind municipiile Fălticeni, Rădăuți, dar și multe alte localități sucevene. Iar PSD Suceava este o organizație care poate să preia județul și să îl ducă pe calea cea bună”, a spus Ioan Stan. El i-a prezentat apoi pe candidații PSD pentru Consiliul Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, Primăria Suceava – Dan Ioan Cușnir, Primăria Fălticeni – Cătălin Coman, Primăria Rădăuți – Nistor Tătar, Primăria Câmpulung Moldovenesc – Nicolae Cârmaci și Primăria Vatra Dornei – Petru Ariciuc.

De precizat că evenimentul de lansare a candidaților PSD Suceava pentru alegerile locale a avut loc în prezența senatorului PSD Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului.

Alexandru Rădulescu: Primarii PSD pot fi un exemplu în administrația publică locală

Prezent la lansarea candidaților PSD pentru alegerile loacale de pe data de 27 septembrie, deputatul Alexandru Rădulescu, a ținut să evidențieze faptul că localitățile conduse de primari PSD pot să reprezinte modele de administrație pentru întreg județul, exemple fiind municipiile Fălticeni și Rădăuți. Alexandru Rădulescu a făcut referire în mod special la Fălticeni, unde actualul și viitorul primar, Cătălin Coman, a reușit să finalizeze noul spital municipal. Alexandru Rădulescu a precizat după 30 de ani, Spitalul Municipal Fălticeni este finalizat integral și are toate avizele și aprobările necesare. El a precizat că în cel mai scurt timp se va finaliza montarea echipamentelor și aparaturii medicale, în același timp făcându-se și instruirea personalului de specialitate pentru folosirea lor în condiții optime. Alexandru Rădulescu a subliniat faptul că acest spital a fost preluat de primarul PSD cu un grad de finalizare circa 27%, iar în urma demersului acestuia și a implicării parlamentarilor social democrați s-a reușit finalizarea investiției. Rădulescu a spus că noul spital va deservi aproximativ 150.000 de persoane din zona Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava