Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PMP la Primăria Ostra, Tiberiu Leșanu, propune deschiderea unui  muzeu al minerului și mineritului. El a explicat că pentru punerea în practică a acestui proiect care va duce la dezvoltarea turismului în zona Ostra intenționează să acceseze fonduri europene. Muzeul ar urma să fie amenajat pe fosta platformă minieră de la Tarnița.

”Pentru bunicii voștri, pentru părinții voștri, pentru toți acei care drumul spre o zi de muncă a fost ultimul drum, pentru toți acei care au luptat cu întunericul, cu frigul cu foamea, cu lipsa de oxigen,eu Tiberiu Leșan candidatul PMP pentru funcția de Primar al comunei Ostra doresc ca prin absorbție de fonduri europene pentru dezvoltarea turismului în zona Ostra, să deschid un muzeu al minerului și mineritului. Pe lângă faptul că acest muzeu va face o adevărată concurență celor din  țară, turismul va fi ridicat la cote maxime, totodată dându-se startul la construcția pensiunilor turistice și taberelor pentru tineret. Zona identificată pentru acest muzeu este pe fosta platformă minieră de la Tarnița, care a fost distrusă și vândută la kg de regimul PSD”, a  spus Leșanu.

El a menționat că în prezent  colectează primele piese de muzeu, cum ar fi echipamente de miner, de la cască până la cizmele de cauciuc, dar intenționeaz să obțină inclusiv vagonete, lifturi pe care să le pot expune. ”Bineînțeles doresc să deschidem și o sală care să găzduiască  echipamentele unui drum fără întoarcere, ale minerilor care au lucrat în minele de Uraniu așa numite, lagăre libere ale morții. Sunt singurul candidat și suntem singurul partid care luptăm cu adevărat pentru a ne rămâne memoria vie în cinstea celor care au ridicat cu prețul vieții această țară, care alții au vândut-o la kg.

Aveți încredere și votati PMP noi nu va uităm niciodată”, a conchis candidatul PMP la Primăria Ostra.

Candidatul PMP la Primăria Ostra propune deschiderea unui muzeu al minerului și mineritului la Tarnița, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava