• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreaţa Fergie şi soţul ei, actorul Josh Duhamel, au devenit părinţi pentru prima dată, joi, când artista a a adus pe lume un băieţel care a primit numele Axl Jack Duhamel, informează showbizspy.com. Bebeluşul a cântărit la naştere 3,5 kilograme, potrivit lui Ruth Bernstein, purtătorul de cuvânt al lui Duhamel.

Recent, Fergie și-a schimbat oficial numele în Fergie Duhamel. Fosta Stacy Ann Ferguson a renunțat complet la numele său și la prenumele sale și a hotărât să rămână cu numele de scenă, Fergie, și cu cel pe care l-a dobândit în urma căsătoriei, Duhamel. Cântăreața, car
e s-a căsătorit cu actorul Josh Duhamel în urmă cu aproximativ cinci ani, a depus o cerere pentru schimbarea numelui, luna trecut, cerere care a fost aprobată vineri, mai scrie sursa citată.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava