Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 29 iunie, R. Kelly a primit o sentință de 30 de ani cu executare pentru abuz sexual, informează contactmusic.com, după ce în septembrie, juraţi din New York l-au condamnat pe artistul R&B, în vârstă de 55 de ani, pentru infracţiuni de racket şi trafic sexual comise de-a lungul a trei decenii în industria muzicală.

Timp de peste 30 de ani, R. Kelly a violat, a sedus și a profitat în voie de minore pe care le agăța printr-o serie de șiretlicuri. Atunci când victimele aveau de gând să reclame abuzurile, fie erau mituite, fie amenințare.

Documentarul „Surviving R. Kelly”(n.r. Supreviețuindu-i lui R. Kelly), din 2019, a arătat publicului cât de periculoasă era activitatea din afara scenei a artistului.

Cântăreţul, pe numele real Robert Sylvester Kelly, a petrecut deja aproape trei ani după gratii. În prezent, el se confruntă cu acuzaţii penale separate în alte trei cazuri.

Kelly a fost căsătorit de două ori și are trei copii. Prima soție a fost celebra cântăreață Aaliyah, căreia i-a susținut lansarea în carieră, încă de când era minoră. Aaliyah nu a mai apucat să își spună adevărata poveste, artista fiind ucisă, la 22 de ani, în urma unui tragic accident aviatic petrecut în 2001. Cei doi au fost căsătoriți, între 1994 și 1995, când artista avea 15 ani și cununia a fost, în cele din urmă, declarată ilegală.

Cântăreţul a negat faptele, iar avocatul lui a garantat miercuri că artistul „nu este un monstru” şi că va face recurs la sentinţă, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava