MOPAN Suceava

Cunoscutul interpret de muzică populară din Bucovina, Alexandru Brădățan, a primit din partea arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, Ordinul „Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”. Distincția i-a fost înmânată de către PC. Pr. Andrei Mocanu după tradiționalul concert de colinde care a avut loc în sala de evenimente a hotelului ”Balada” din Suceava în ziua de Sf.Nicoale.

„Este o mare onoare și bucurie pentru mine să primesc această înaltă distincție din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și aduc sincere mulțumiri părintelui arhiepiscop pentru aceasta. Felicit tinerii din ASCOR Suceava pentru prezența lor tot mai vizibilă în întreaga Bucovină, și nu doar, și pentru toate proiectele pe care le fac, pentru implicarea în viața comunității studențești, pentru acțiunile sociale pe care le fac. Am fost, sunt și voi fi alături de ei în continuare”, a declarat Alexandru Brădățan.

 

Cântărețul de muzică populară Alexandru Brădățan distins cu Ordinul „Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava” (FOTO), 6.7 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava