• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

“Caravana alăptării” va ajunge, în perioada 1-7 august, în patru localităţi rurale din judeţ. Este vorba de Dolhasca, Horodniceni, Berchișești și Ostra, unde vor avea loc informări şi seminarii pentru femei gravide, femei care alăptează, părinți și viitori părinți. Activitatea marchează Săptămîna Mondială a Alăptării.

Săptămâna Mondială a Alimentației la Sân este celebrată în fiecare an în perioada 1-7 august, în peste 120 de ţări, pentru a încuraja alimentația la sân şi pentru a îmbunătăţi starea de sănătate a copiilor din întreaga lume.

OMS și UNICEF recomandă:

-Începerea precoce a alăptării în termen de o oră de la naștere.

-Alăptarea exclusivă în primele 6 luni de viață.

-Alăptarea continuă până la 2 ani sau mai mult, cu introducerea unor alimente complementare (solide) și sigure, adecvate din punct de vedere nutrițional, după vârsta de 6 luni.

Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în colaborare cu Asociația SAMAS (prima reţea naţională de Asistenţi de Sănătate pentru Mame şi Sugari), Centrul Iochebed Suceava și Unitățile Administrativ Teritoriale cu asistență medicală comunitară: Dolhasca, Horodniceni, Berchișești, Ostra, marchează în perioada 1-7 August 2019, Săptămâna Mondială a Alăptării şi organizează campania cu sloganul: Informați părinții. Promovați alimentația la sân! Acum și pentru viitor! Activităţile informative şi seminariile cu tema „Alimentația la sân – cel mai bun start în viață”, pentru femei gravide, femei care alăptează, părinți și viitori părinți, vor susținute de Mihaela Pintilei – educator perinatal SAMAS.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava