Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei autobuze personalizate în culorile drapelului național vor da startul sâmbătă la Iași Caravanei Unirii. Voluntarii unioniști de pe ambele maluri de Prut își dau întâlnire la ora 10:00, în fața Palatului Culturii, spre a colecta semnături în vederea revizuirii Constituției României, care să pregătească terenul pentru unirea cu Republica Moldova.

Caravana va ajunge sâmbătă la Botoșani (ora 16:00), duminică la Putna (ora 09:00), Gura Humorului (15:00) și Suceava (19:00), unde toți dornici să se implice în campania de colectare a semnăturilor „1 milion pentru Unire” sunt așteptați de participanții la turneu în centrul localităților.

„De la Mica Unire la Marea Unire, de la Iași la Alba Iulia, vom lua în următoarele două luni la pas județ cu județ, regiune istorică cu regiune istorică și vom strânge semnături pentru introducerea unui preambul în Constituția României care să vizeze Reîntregirea națională. Semnăm acum pentru un viitor mai bun, împreună”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava