Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiecare dintre noi poate spune sincer că ”are un pitic pe creier”, mai mare sau mai mic. Însă și vedetele au ciudățeniile lor. De exemplu, Britney Spears (39 de ani) ascunde mâncarea fast-food prin casă, Madonna (62 de ani) turbează dacă nu intră pe Internet din 5 în 5 minute și Vin Diesel (53 de ani) e un tocilar care citește enorm în timpul liber, potrivit click.ro.

Selena Gomez nu a reușit să se maturizeze și deși are 28 de ani și peste 75 de milioane de dolari în conturi. Cântăreața fostă divă Disney este un coșmar pentru hotelierii unde se cazează. Ea distruge pur și simplu încăperile în care petrece mai mult de 24 de ore cu petrecerile ei nebunești. Conform menajerelor, ea mânjește intenționat lenjeria patului cu machiaj, aruncă pungile cu chipsuri sub pat, varsă vin pe covor și primul lucru pe care îl face când se cazează este să spargă vaza cu flori. Evident, la final organizatorul concertului achită nota stricăciunilor, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/care-sunt-cele-mai-ciudate-vedete-sa-vedem-ce-apucaturi-bizare-are-fiecare-c

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava