Concert pascal
MOPAN Suceava

Carrie Underwood a ajuns la concluzia că nu deţine controlul când vine vorba de extinderea familiei sale. Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani are un băieţel de aproape doi ani, pe Isaiah, împreună cu soţul ei, Mike Fisher. Şi, deşi îşi mai doreşte un copil, vedeta este conştientă că acest lucru nu ţine doar de ea. „Doar Dumnezeu hotărăşte când şi dacă îmi va mai da copii, am realizat că noi nu avem control asupra acestui lucru. Luăm lucrurile aşa cum vin.”, a spus Carrie Underwood, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani l-a adus pe lume pe Isaiah, primul ei copil cu Mike Fisher, soţul său, în februarie 2015. Deşi unora li s-ar părea ‘glamorous’ stilul de viaţă al unui star pop mereu în turnee, Carrie spune că nu e chiar aşa uşor să faci asta cu un bebe după tine.

Carrie Underwood a declarat, la începutul lunii octombrie, pentru revista Redbook: “Uneori mă simt vinovată că asta este viaţa pe care i-o ofer băiatului meu: trăim într-un autocar, suntem mereu prin hoteluri, uneori ne aflăm în mijlocul pustietăţii şi asta nu este chiar aşa minunat. Nu este deloc glamorous. Când eram însărcinată, m-am gândit: ‘Cum voi mai putea să merg în turnee? Cum voi mai putea eu să-mi reiau job-ul?’ A trebuit să las totul pe mâna lui Dumnezeu şi să nu mă mai îngrijorez. Cu siguranţă am scos-o la capăt.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava