Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: „Caravana BookLand se va deschide marti, 16 octombrie, in Centrul Comercial Iulius Mall, unde va ramane doua saptamani: pana duminica, 28 octombrie. Ineditul targ urban de carte BookLand te asteapta la mall, la tine in oras, cu o multime de surprize, oferte speciale, tombole si promotii, la playlistul de peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante, pe care il are pregatit.

„Suntem incantati sa gazduim pentru prima data Caravana Bookland. Avem convingerea ca astfel venim in intampinarea clientilor nostri, care vor avea posibilitatea ca, pe langa shopping, sa rasfoiasca o carte si poate chiar sa-si imbogateasca biblioteca. Mizam pe un parteneriat de succes si de durata, publicul sucevean aratand in repetate randuri deschiderea catre evenimentele deosebite care sa-i scoata din cotidian”, a declarat Raluca Puscasu marketing manager al Iulius Mall Suceava.

BookLand aduce cartea, cultura si arta acolo unde oamenii sunt deja! Iubitorii de evenimente culturale si nu numai, sunt asteptati cu expozitii de pictura, sculptura si seri de lectura publica, chiar acolo unde isi fac si cumparaturile: in Iulius Mall, ca sa nu se abata prea mult din drum.

Te asteptam cu drag in Iulius Mall, sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line.

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava