• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit sâmbătă dimineaţă cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Emanoil C, situată pe strada Ion Creangă, din Suceava.
La sosirea echipajelor, flăcările au cuprins casa de locuit şi o anexă, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost stins după o oră şi jumătate de la sosirea pompierilor. Potrivit unui comunicat de presă al ISU Suceava, în incendiu au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, acoperişul anexei pe 30 de metri pătraţi şi bunuri materiale aflate în podul locuinţei. De asemenea, flăcările au degradat planşeul şi pereţii portanţi ai casei.
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de evacuare a fumului neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava