• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O gospodărie din comuna suceveană Voitinel a fost serios afectată de un incendiu izbucnit ieri după-amiază din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Focul a distrus o construcţie corp comun, formată din adăpostul pentru animale, magazia de lemne şi depozitul de furaje, bucătăria de vară, un autoturism, 5 metri cubi de lemn şi 3 tone de furaje. Totodată, flăcările au degradat aparatură electrică şi electrocasnică. Pompierii au stins incendiul cu ajutorul a cinci autospeciale, la capătul unei intervenţii care a durat aproape două ore. Ei au salvat casa, o gospodărie învecinată şi patru bovine.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava