Concert pascal
MOPAN Suceava

Sute de copii s-au înscris deja la concursul „Tabăra Visurilor Tale”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în colaborare cu Fischer Internațional, pe baza ultimele recomandări ale experților Cambridge cu privire la cele mai noi metode de învățare a limbii engleze.

Acestea sunt ultimele zile în care copiii și tinerii se mai pot înscrie, iar organizatorii promit premii de vis pentru cei care își folosesc imaginația și creativitatea. Copiii înscriși au ocazia să câștige tabere de limba engleză, echipament sportiv, trotinete, skateboard-uri, cărți în format digital sau tipărite și multe alte premii.

Copiii vor învăța de la cei mai buni profesori

Profesoară de limba engleză, Christina Stergiou, certificată CELTA și cu o vastă experiență în predare și pregătirea candidaților pentru examenele internaționale (precum Cambridge și Michigan) a explicat ce aduce nou acest concurs: „Această competiție a fost organizată cu gândul la și pentru copiii care vor să folosească puterea imaginației, a creativității și pentru care dorința de a participa și de a câștigă unul dintre premiile puse în joc este fără limite.”

Christina Stergiou a adăugat faptul că celor mici li se oferă șansă să participe la ore de engleză, la activități distractive, să învețe lucruri noi, să împărtășească lucruri cu alți copii, să își facă prieteni noi, să își exerseze și să își îmbunătățească limba engleză într-un mod plăcut și atractiv.

Programul „Tabăra Visurilor Tale”, se desfășoară în perioada 15 iunie –  5 iulie 2023, iar mai multe detalii despre programul de vară al FDVDR sunt disponibile pe https://fundatiadanvoiculescu.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava