Concert pascal
MOPAN Suceava

În anul 2005, Irinel Columbeanu dădea moda în România. Conturile pline de milioane de euro îl ajutau să-și permită absolut orice dorea. Printre piesele vestimentare memorabile se numărau și costumele semnate de celebrul designer Yohji Yamamoto care valorau mii de euro, notează click.ro.

Pe vremea când banii îl dădeau afară din casă și își permitea orice lux și orice aroganță, Irinel Columbeanu îmbrăca celebrele costume Yamamoto, iar prețul acestora se ridica la 5.000 de euro. Chiar dacă a fost intens criticat pentru faptul că nu sunt pentru statura lui, fiind un bărbat scund și că nu-l avantajează, Irinel a continuat să le poarte.

Ceva ani mai târziu, a întâlnit-o pe Monica Gabor și se pare că a cucerit-o cu stilul său vestimentar. Aparițiile celor doi în public erau intens analizate și discutate de criticii de modă, iar Iri se pare că o eclipsa pe tinerica lui iubită la capitolul vestimentar.

În 2005, însă, Irinel Columbeanu a decis să facă curățenie în garderobă și să renunțe la câteva dintre hainele excentrice. La momentul respectiv, presa scria că a donat costumele Yamamoto și alte piese vestimentare către un orfelinat din Bacău și către centrul de refugiați din București, de la vremea respectivă, potrivit sursei citate.

Pentru că urma să devină soția milionarului Irinel Columbeanu, Monica Gabor a decis să acționeze într-un mod similar.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cat-costau-costumele-yamamoto-pe-care-le-purta-2228662.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava