Concert pascal
MOPAN Suceava

Jean de la Craiova și Cătălin Măruță au devenit subiectul unor zvonuri și glume legate de asemănarea izbitoare dintre cântăreț și fiul prezentatorului de la Pro TV, Andrei Măruță. Acest fenomen a fost subiectul discuțiilor online, iar ambii protagoniști au simțit nevoia să își exprime opinia pe marginea acestui subiect delicat, notează click.ro.

Totul a pornit de la un colaj amuzant cu Jean de la Craiova și David, fiul lui Cătălin Măruță, apărut pentru prima dată în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Glumele s-au perpetuat de-a lungul anilor, iar acest fenomen a atins cote maxime odată cu apariția Evei, sora mai mică a lui David, în filmul „Tati part time”.

Într-o reacție fabuloasă, Jean de la Craiova a venit cu un mesaj ferm și amuzant, punând capăt speculațiilor, potrivit sursei citate: „Terminați cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără și oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamănă între ei, ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-a-spus-jean-de-la-craiova-despre-glumele-cu-2336667.html

Ce a spus Jean de la Craiova despre glumele cu privire la asemănarea izbitoare dintre el și băiatul Andrei și a lui Cătălin Măruță, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava