Concert pascal
MOPAN Suceava

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 49 de ani, a stârnit curiozitatea fanilor și criticilor de film prin apariția sa uluitoare în primele imagini de pe platourile de filmare ale viitorului proiect al regizorului Paul Thomas Anderson, denumit, deocamdată, BC Project, notează click.ro.

Fotografiile surprind actorul într-o metamorfoză surprinzătoare, departe de aspectul său clasic, cu o mustață bine conturată, într-un stil neîngrijit.

Îmbrăcat într-o pereche de blugi murdari, purtând un halat de baie și o căciulă, DiCaprio interpretează un personaj care pare să treacă printr-o perioadă dificilă, evidențiată de o scenă în care stă pe asfalt și vorbește la un telefon public, reflectând expresia unui om învins.

Filmările au loc în pitorescul Eureka, situat în nordul Californiei, iar imaginile surprinse ilustrează atmosfera și tonul misterios al filmului, potrivit sursei citate. Paul Thomas Anderson, un regizor apreciat pentru creațiile sale precum „Boogie Nights”, „Licorice Pizza” și „Punch-Drunk Love”, adaugă un nou capitol intrigant carierei sale cu BC Project.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/primetime/leonardo-dicaprio-de-nerecunoscut-in-noul-film-2336698.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava