Concert pascal
MOPAN Suceava

Pepe e unul dintre cei mai iubiţi şi populari artişti de la noi, iar anunţul că divorţează de Raluca Pastramă (29 de ani), cu care are două fetiţe superbe, i-a întristat pe fanii latino loverului. Divorţul se anunţă unul paşnic, cu toate că Pepe şi Raluca au multe afaceri împreună, notează click.ro.

Foarte căutat pentru concerte şi evenimente private şi cu diverse proiecte în televiziune, Pepe (41 de ani), Ionuţ Pascu pe numele său real, nu a fost întotdeauna bogat. Dar nu a uitat niciodată de unde a plecat şi cât de greu i-a fost înainte să devină celebru. Pepe a vorbit în mai multe interviuri despre faptul că începuturile sale nu au fost uşoare şi că până să facă muzică şi să ajungă cunoscut în domeniu şi în branşa artiştilor a avut mai multe meserii, ba chiar a vândut cafea, banane şi sandvişuri într-o piaţă din Drumul Taberei, potrivit sursei citate.

„Şi eu am vândut în piaţă! Nu mi-a fost ruşine să fac acest lucru, deşi poate unii m-ar ironiza din cauza acestui lucru. Uneori, în fast-food-ul acela din piaţă mai şi găteam, mai şi serveam, ce să fac, aşa îmi puteam câştiga existenţa şi puteam să-mi plătesc orele de canto, aşa am putut să ajung cântăreţ”, a declarat artistul conform Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-afaceri-au-de-impartit-pepe-si-raluca-la-divort

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava