Concert pascal
MOPAN Suceava

Keith Richards a vorbit într-un interviu recent despre moarte și a spus, printre altele, că „fiecare zi este o plăcere”.

Faimosul rocker în vârstă de 76 de ani, component al trupei Rolling Stones, ‘a scăpat’ de moarte de câteva ori de-a lungul anilor – s-a luptat cu dependența de droguri, casa i-a luat foc, a avut accidente pe scenă.

Întrebat de editorii revistei GQ dacă el și legendarii săi colegi plănuiesc să marcheze în vreun fel cea de-a 60-a aniversare a grupului, în 2022, Keith Richards a spus, potrivit contactmusic.com: „Ei bine, planurile sunt să rămânem cu toții în viață.”

Cât despre pandemia de coronavirus, el a declarat: „În primul rând, voi avea grijă să trec de acest an și vom vedea cum vor sta treburile anul viitor. Pentru că la acest moment, cred eu, sunt probleme mai importante decât o aniversare Rolling Stones. Sunt foarte bucuros că suntem cu toții aici.”

Jurnalistul l-a întrebat apoi pe muzician: „De 50 de ani, oamenii tot prezic date la care veți muri. Cât de satisfăcător este să fii tot aici?”

Keith Richards a răspuns: „Fiecare zi este o plăcere. Nu vreau să sfidez prezicerile nimănui și chiar nu mă interesează niciuna. Dar voi muri când voi muri și va afla toată lumea. Poftim!”

În septembrie, Keith a spus că el și colegii lui – Sir Mick Jagger, 77, Ronnie Wood, 73 și Charlie Watts, 79 – nu au niciun plan de a se retrage din lumina reflectoarelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava