Concert pascal
MOPAN Suceava

Vârsta e doar un număr! O demonstrează acești bunicuți de la Hollywood care, deși au trecut demult de prima tinerețe, se țin bine și încă fac sport. Unde mai pui că au și iubite tinerele.

Exemplul perfect este Dolph Lundgren (65 de ani)! Actorul a fost fotografiat recent alături de iubita sa, Emma Krokdal (25 de ani), la o ieșire în oraș, în Hollywood, relatează Daily Mail, potrivit click.ro. Îmbrăcat la costum, starul a fost văzut purtând încă o orteză la picior, după ce în august a fost operat la gleznă. Îmbrăcată într-o rochiță mini, Emma Krokdal a pozat fericită alături de starul din „Soldat Universal”.

Și Arnold Schwarzenegger (75 de ani) este într-o formă de zile mari! Septuagenarul nu vrea să se lase de sport nici în ruptul capului. Musculosul actor, care are o avere de 450 de milioane de dolari, a fost surprins plimbându-se cu bicicleta, miercuri, în Santa Monica, îmbrăcat în trening și o geacă mov.

Citește mai mult și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ce-bine-se-tin-bunicii-sexy-de-la-hollywood-2222715.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava