Concert pascal
MOPAN Suceava

Lumea televiziunii e plină de surprize, iar proiectele, din ce în ce mai interesante, cu prezentatori de toate vârstele. După ce Corina Chiriac a dovedit că poate modera o emisiune de mare audiență la Național TV, iată că apar alte proiecte cu soliste de top, din perioada de aur, cu voci deosebite, notează click.ro.

Se zvonește că cel mai nou format de televiziune, de la postul turcesc Kanal D, ar fi o emisiune moderată chiar de celebra solistă Mirabela Dauer. Interpretei de 74 de ani i s-ar pregăti în secret un format cu invitați din toate domeniile, care au povești de spus, care au trecut prin multe încercări în viață. Un format gen „Teo Show”, însă cu invitați care să vină să povestească întâmplări prin care au trecut de-a lungul timpului și care au fost de-a dreptul speciale. Se aude că acesta ar fi în pregătire și mai durează puțin până când i se va da drumul, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ce-i-se-pregateste-mirabelei-dauer-televiziune-solistele-de-aur-fac-legea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava