Concert pascal
MOPAN Suceava

E isterie pe Internet! S-a pocăit sau nu… Anca Serea (35 de ani)? De unde a apărut şi întrebarea asta? De câteva zile, de când știrista de la Prima TV a dat vestea că va aduce pe lume cel de-al cincilea copil. Vedeta a luat atitudine și le răspunde curioşilor, potrivit click.ro.

„Am dat vestea cea mare pe voios, pe blogul meu şi se certau aşa mămicile că una dintre ele săraca a îndrăznit să mă întrebe dacă sunt, mă rog nu dăm nume, dacă fac parte dintr-o sectă anume de fac aşa mulţi copii. Şi pe celelalte cititoare le-a deranjat. Pe mine nu m-a deranjat pentru că, mă rog, io înţeleg absolut orice şi accept şi cam fiecare e liber să creadă ce vrea şi i-am răspuns foarte frumos şi politicos că io cred în Dumnezeu şi că pentru noi fiecare copil e o binecuvântare şi, mai mult decât atât, o împlinire sufletească”, a povestit Anca Serea, pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-le-raspunde-anca-serea-celor-care-cred-ca-s-pocait

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava