Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmul ”Liceenii” se apropie de vârsta de 32 de ani, însă continuă să facă fani în rândul tinerilor telespectatori. Aventurile eroilor interpretați de Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Ștefan Bănică Jr. sau Mihai Constantin fascinează și acum, deși lucrurile s-au schimbat radical în viața liceenilor din zilele noastre. Cât despre actrițele care au jucat rolurile principale, popularitatea adusă de film le-a ajutat în carieră, însă în viața personală au fost urmărite de ghinion, potrivit click.ro.

Oana Sârbu (49 de ani), interpreta Danei, nu a profitat de succesul filmului ”Liceenii” pentru a-și construi o carieră în actorie. În afara seriei „Liceenii”, Oana a mai jucat în ”Vulcanul stins” (1987). Vedeta și-a urmat însă pasiunea pentru muzică. Deținătoare a trofeului „Steaua fără nume” și a „Premiului Tinereţii” la Festivalul Mamaia, Oana Sârbu s-a căsătorit în 1989 cu compozitorul Virgil Popescu. Relația a fost foarte rodnică în plan profesional, însă cei doi au ajuns la divorț după numai patru ani de căsnicie. Oana a fost foarte discretă cu viața personală, chiar dacă mai multe voci au cuplat-o de-a lungul anilor cu personaje mondene mai mult sau mai puțin însurate, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-mai-fac-actritele-din-liceenii-urmarite-de-ghinion-dragoste

Ce mai fac actrițele din Liceenii? Urmărite de ghinion în dragoste, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava