Alicia Silverstone are toate motivele să fie o mamă mândră! Băiatul Bear Blu al actriței de 44 de ani este ”bărbatul în casă”, la doar 10 ani. Micuțul și-a sărbătorit aniversarea la 5 mai și și-a luat în serios rolul de cap al familiei. Mama lui a divorțat de Christopher Jarecki în 2018, după o căsnicie de 13 ani. Cei doi au pozat la 8 iunie cu prilejul Zilei Mondiale a Oceanului și le-au transmis admiratorilor lor să fie mai atenți cu mediul înconjurător, notează click.ro.

Alicia Silverstone i-a lăsat părul lung până aproape de fund fiului ei Bear până la 9 ani. Adesea băiatul a fost confundat cu o fată. El s-a tuns în urmă cu doar câteva luni și a donat podoaba capilară pentru o cauză nobilă. Actriţa a mai provocat dezaprobarea tuturor când a dezvăluit că îşi hrănea fiul cu mâncare gură la gură. Ea l-a alăptat pe copil până la vârsta de 3 ani şi jumătate, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-mare-s-facut-fiul-aliciei-silverstone-bear-blu-are-10-ani-dar-e-barbat-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava