Concert pascal
MOPAN Suceava

Antonia se poate numi o mamă norocoasă. Solista are trei copii frumoși de pică, cu care nu contenește să se mândrească pe rețelele de socializare. Fiica ei, frumoasa Maya, a împlinit 10 ani și, conform tradiției, a primit și prima ei comuniune, ea fiind de religie catolică, precum tătăl ei, italianul Vincenzo Castellano, notează click.ro.

Cântăreața a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram, de la ceremonia religioasă a Mayei, care a avut loc într-o biserică de rit catolic. La ceremonie au fost prezenți Antonia, dar și cei doi frați ai Mayei, Akim și Dominic, băieții cântăreței și ai lui Alex Velea. Maya a fost îmbrăcată adecvat la comuniune, într-o rochiță lungă albă, iar frații ei au purtat tot ținute albe. Antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, Vincenzo Castellano, italianul fiind tatăl Mayei. Acesta a obținut custodia fetiței, iar ani de zile Antonia nu a putut să-și vadă fiica decât în vacanțe, mai scrie sursa citată. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat cu acte în 2020. Solista s-a cuplat cu Alex Velea la sfârșitul anului 2012. Cei doi au împreună doi băieţi, Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani).

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-mare-si-frumoasa-s-facut-fiica-antoniei-maya-primit-prima-comuniune-la-catolici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava