Concert pascal
MOPAN Suceava

Lino Golden a împlinit vârsta de 23 de ani în 5 octombrie, dar a primit de la mentorul său, Alex Velea, o urare destul de acidă, după ce s-a aflat faptul că el și Mario Fresh au părăsit casa de producție Golden Boy Society.î, notează click.ro.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, tu ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai „îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig. La mulți ani, Șerpișorule. Aaa și apropo, nu s-a încheiat nimic, abia acum începe!”, a scris Alex Velea pe rețelele de socializare, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-mesaj-acid-ii-transmite-alex-velea-lui-lino-golden-chiar-de-ziua-lui-la-multi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava